torsdag, maj 31, 2007

TechEd - et overflødighedshorn af sessions

Fly og hotel er bestilt, passet kom for en uge siden, kreditkortet er pudset af (og koden genfremsendt) og i eftermiddag bliver der hentet lidt startvaluta i banken. Forude venter tre flyveture - fra afgangen hjemme i Aalborg og til vi ankommer til hotellet, går der ca. 20 timer. Så er de praktiske detaljer efterhånden på plads.

Her to dage før afrejse til TechEd er det derfor oplagt at forberede sig ved at udpege de indlæg der er interessante. Det er ikke lige ud ad landevejen, idet der er 874 sessions (dog med enkelte gengangere imellem) at vælge imellem.

Mit fokus vil nok være på arkitektur, og gerne et par sessions der anlægger en filosofisk synsvinkel på softwareudvikling.

Ét indlæg der umiddelbart kunne pege i den retning er: "Why Software Sucks", som måske kan forklare hvorfor jeg af og til bander og svovler over det stykke hardware ligger foran mig, men som dybest set jo ikke er skyld i den dårlige brugeroplevelse man nogen gange får.

Naturligvis skal der også være nogle lidt mere hardcore tekniske sessions. Her vil jeg satse på at få mere viden om specielt LINQ men også AJAX og hvad der nu ellers er på programmet. Læs om indholdet her: https://www.msteched.com/public/sessions.aspx.

Bloggen vil blive vedligeholdt af både Rune og undertegnede, og når vi først kommer rigtigt i gang vil vi nok i fællesskab forsøge at holde den opdateret.

Ingen kommentarer: